Grandi Vini Nieuwsoverzicht

Wijnfeest Oudewater 28 mei 2016

Wijnfeest Oudewater 28 mei 2016

Eens in de drie jaar organiseren een aantal Oudewaterse wijnliefhebbers een wijnfeest op een bijzondere locatie. Dit feest is ontstaan na de afschaffing van 'Proeven in Oudewater'. Een mooi wijnfeest werd gemist en men besloot dit zelf te organiseren.

Deze editie werd gehouden in een oude schuur aan de Ruyge Weide, die men voor deze gelegenheid prachtig en sfeervol had ingericht als Bourgondische eetzaal. Topslager Ultee verzorgde heerlijke gerechten, Het Kaasmeisje de mooie kaasplankjes en er werd ter plekke paling gerookt. Grandi Vini mocht de wijnen verzorgen en dat deden we met plezier!

De 150 gasten genoten van het mooie weer, het weiland, de mooie smaken en, niet te vergeten, het bijzonder leuke entertainment. Onze wijnen vielen goed in de smaak, getuige de lange tijd achteraf bij de glasbak. Daar viel mij nogmaals op hoe populair onze Pinot Grigio van Visintini is!! Veel van deze lege flessen verdwenen in de glasbak. Verder scoorden ook de Monte Velho (wit) van Esporão en de Negroamaro Appassimento erg goed.

Ik denk, nee ik weet eigenlijk zeker, dat alle gasten enorm genoten hebben. Wij ook overigens! Tot in 2019!!!
Delen
Vorig bericht Volgend bericht