Over Grandi Vini

Een bedrijf voortgekomen uit een hobby. Ooit gestart met het importeren van kleine zendingen uit Montalcino maar inmiddels uitgegroeid tot een actief bedrijf met een assortiment van ruim vierhonderd ‘etiketten’ uit de vele wijn producerende streken. Een focus op Europese wijnen waarbij Italiaanse wijnen nog steeds een bijzondere plaats innemen.

Wij trachten steeds een breed assortiment typische kwaliteitswijnen te voeren. In ons gamma treft u een groot aantal, door onszelf geïmporteerde, wijnen van bekende topproducenten uit Italië. Wij zijn trots de wijnen te mogen voeren van producenten als o.a. Franco Conterno (Barolo), Visintini (Friuli), Conti Costanti, (Montalcino), Fuligni (Montalcino), Cantina Pfitscher (Alto Adige) en de absolute topwijnen uit Veneto van het domein ‘Marion’ (Amarone). Daarnaast natuurlijk een ruime keuze in wijnen van de wat minder bekende producenten.

Uit andere landen importeren wij de wijnen van o.a. Wagner Stempel (Rheinhessen), Philipp Kuhn (Pfalz), Weingut Hirsch (Oostenrijk), Bodegas Vinicola Real Rioja, Bodegas Resalte de Penafiel Ribera del Duero (Spanje) en La Croix Belle (Frankrijk)

Op deze site treft u ons basis assortiment aan. Wij beschikken daarnaast altijd over een aantal ‘vondsten’ waar de aantallen te beperkt zijn om dit op onze lijst te vermelden. Vraagt u hiernaar! Ook gaan wij graag voor u op zoek naar die ene mooie wijn die onvindbaar lijkt.

Hartelijke groet,

Bernard en Larissa Tesink