Grandi Vini Nieuwsoverzicht

Pinot Paradise Germany!

  • Door Bernard Tesink
  • 0 reacties

Pinot Paradise Germany!

Duitsland als wijnland staat al lang niet meer bekend om alleen zijn Rieslings! Want wanneer we alle Burgunderrassen bij elkaar tellen, dan komen we aan een grotere aanplant dan Riesling. Ook zijn de stijlmogelijkheden ontzettend veelzijdig. Tussen een frisse, speelse Weissburgunder (Pinot Blanc), een houtgelagerde Chardonnay, een sappige rode Spätburgunder (Pinot Noir) en een zomerse rosé of blanc de noir zit een wereld van verschil, en dat vertaalt zich in brede toepassingen naar gelegenheid en gerechten!

Daarom heeft het Duits Wijninstituut de Pinot Paradise periode in het leven geroepen! Wat kunt u  dan van ons verwachten? In deze periode zullen wij verschillende proeftassen met diverse wijnen samenstellen tegen aantrekkelijke prijzen! Daarnaast als u bij ons voor €180,- aan Duitse Burgunders aankoopt kunt u bij het Duits Wijninstituut een prachtige picknicktas ter waarde van €45,- gratis bestellen*! Deze picknicktas is voorzien van alle benodigdheden voor een gezellig moment: servies, bestek voor 4 personen, wijnkoeler en kurkentrekker! 

Hoe kunt u deelnemen?

  • Koop tussen 12 april en 15 mei 2021 voor minimaal €180 aan Duitse Burgunders (wit en rosé, ook Sekt)
  • Stuur een kopie van je aankoopbewijs naar info@duitsewijn.nl, samen met je adresgegevens.
  • Het Informatiebureau voor Duitse wijn bezorgt je zo snel mogelijk je handige picknicktas t.w.v. €45, inclusief borden, bestek, glazen voor 4 personen, kurkentrekker en wijnkoeler!

Houdt onze site in de gaten voor de proefpakketten! 

*Maximaal 1 rugzak / adres en zolang de voorraad strekt

Delen
Vorig bericht