Grandi Vini Nieuwsoverzicht

Pinot Paradise Germany!

  • Door Bernard Tesink
  • 0 reacties

Pinot Paradise Germany!

Duitsland als wijnland staat al lang niet meer bekend om alleen zijn Rieslings! Want wanneer we alle Burgunderrassen bij elkaar tellen, dan komen we aan een grotere aanplant dan Riesling. Ook zijn de stijlmogelijkheden ontzettend veelzijdig. Tussen een frisse, speelse Weissburgunder (Pinot Blanc), een houtgelagerde Chardonnay, een sappige rode Spätburgunder (Pinot Noir) en een zomerse rosé of blanc de noir zit een wereld van verschil, en dat vertaalt zich in brede toepassingen naar gelegenheid en gerechten!

Daarom heeft het Duits Wijninstituut de Pinot Paradise periode in het leven geroepen! Wat kunt u dan van ons verwachten? In deze periode zullen wij verschillende proeftassen met diverse wijnen samenstellen tegen aantrekkelijke prijzen! Daarnaast als u bij ons voor €180,- aan Duitse rode Burgunders aankoopt kunt u bij het Duits Wijninstituut het boek Wijnland Duitsland, geschreven door Gerd Brabant en Marc Roovers, gratis bestellen*!

Dit boek met ruim 400 pagina's is het het meest uitgebreide boek dat ooit over Duitse wijn in het Nederlands verscheen. Er gaat niet alleen aandacht naar geschiedenis en achtergrond, maar ook wijntoerisme staat centraal met o.a. uitgewerkte wijnwandelingen en tal van adressen waar je goed kan eten en overnachten

Hoe kunt u deelnemen?

  • Koop tussen 15 Oktober en 15 november 2021 voor minimaal €180 aan Duitse rode Burgunders. 
  • Stuur een kopie van je aankoopbewijs naar info@duitsewijn.nl, samen met je adresgegevens.
  • Het Informatiebureau voor Duitse wijn bezorgt je dan zo lang de voorraad strekt het boek Wijnland Duitsland 

Wijnland Duitsland - Dokter Maler

Houdt onze site in de gaten voor de proefpakketten! 

*Maximaal 1 rugzak / adres en zolang de voorraad strekt

Delen
Vorig bericht Volgend bericht