Grandi Vini Nieuwsoverzicht

High Wine - 750 jaar Oudewater

 

Op zondag 13 september mocht Grandi Vini in de afsluitweek van 750 jaar stad Oudewater een High Wine verzorgen in de feestelijke tent op het speciaal aangelegde evenementen terrein Oudewater.

De voorverkoop van de kaarten ging erg hard en uiteindelijk zouden er ruim 500 gasten aanwezig zijn, voor aanvang van de High Wine om 15.30 uur zijn er nog meerdere kaarten aan de deur verkocht waardoor we op bijna 600 gasten uitkwamen.

Wat was het een feest!

Geweldig om iedereen zo te zien genieten van de heerlijke wijnen! De heerlijke broodjes van Bakkerij Stijnman en de begeleidende hapjes van Slagerij Ultee waren een groot succes! Het is fijn om met de plaatselijke ondernemers zo iets moois te hebben mogen verzorgen en beleven. 

De volgende wijnen hebben we geschonken:

  • Chardonnay van onze huislijn La Plume; (wit)
  • Pinot Grigio van Visintini;(wit)
  • Verdejo (biologisch) van Caraballas; (wit)
  • Borgomarcellise van Marion;(rood)
  • Douro van Veedha.(rood)

Na de High Wine was er aansluitend een optreden van de Oudewaterse band “The Outlaws” waarna de gasten nog konden genieten van een heerlijk glas wijn. Er werd volop gedanst en de sfeer was fantastisch. De reacties over de High Wine waren overweldigend en voor ons een teken dat dit zeker voor herhaling was!

Hartelijke groet,

Het team van Grandi Vini

 

 

 

Delen
Volgend bericht